Τα προϊοντα μας

Τα προϊόντα μας

11.ÏÎÎÏŒ σÏεσιÎÎιÏÎ 1

 

 

 

 

ΡΟΛΟ

Η σπεσιαλιτέ του καταστήματος που για χρόνια γλυκαίνει μικρούς και μεγάλους και μας έχει κάνει γνωστούς ακόμη και εκτός συνόρων , είναι το πασίγνωστο ρολό Πανελληνίου.
Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να το γευτούν σε τούρτα, πάστα και γλυκό κεράσματος.

 

 

 

 

 

 

 

219

 

 

 

 

 

ΜΠΙΣΚΟΤΟ
Συνεχίζοντας να ανακαλύπτουμε νέες γεύσεις δημιουργήσαμε το γλυκό μπισκότο, που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

215

216

 

 

       ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ

 

Τα γλυκά κουταλιού παρασκευάζονται με τον σπιτικό παραδοσικό τρόπο

επιλέγωντας τα καλύτερα φρούτα του Πηλίού και πάντα χωρίς συντηρητικά.

Αξίζει να τα δοκιμάσετε...

 

 

 

 

 

 

 

 

220

 

 

 

 

 

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

Τα σοκολατάκια Πανελλήνιο παρασκευάζονται παραδοσιακά με το χέρι και όχι με βιομηχανικό τρόπο, καθιστώντας τα μοναδικά σοκολατένια «κοσμήματα» τέχνης. Θα τα βρείτε σε πολλές διαφορετικές γεύσεις.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΣΑΤΟ 2

 

 

 

 

 

 

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΣΑΤΟ

Το παγωτό κασάτο Πανελληνίου αποτελεί ένα ταξίδι στη γεύση. Περιέχει κρέμα, σοκολάτα, φρούτα και σαντιγύ. Καταφέρνει εδώ και δεκαετίες να κερδίζει συνεχώς νέους φίλους. Η μοναδική συνταγή του δεν παράγεται πουθενά αλλού.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ

 

DSC03613

 

 

 

 

ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
Κατα την περίοδο των εορτών, το παραδοσιακό πολίτικο τσουρέκι με μαχλέπι και φρέσκο βούτυρο, αναστατώνει τις αισθήσεις με την έντονη μυρωδιά και την καταπληκτική γεύση του.

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC03605

 

 

 

 

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Η βασιλόπιτα με την συνταγή από την Πόλη, αποτελεί το πρώτο γλυκό του χρόνου. Μέσα από το πέρασμα των χρόνων, ο παππούς κατάφερε να δημιουργήσει μια καταπληκτική αναλογία φρέσκων υλικών που καθιστά τη βασιλόπιτα μοναδική.

 

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον, το mont-blanch με κάστανο και φράουλες,  η «βασίλισσα» νουγκατίνα, η πάστα φούρνου και το ανατολικό εκλέρ, είναι από τα γλυκά που ξεχωρίζουν – εκτός των άλλων- και μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μας

σιροπιαστα

043

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

021

Επικοινωνία